Kedves Anyukák!

Volt már olyan érzésetek, hogy beléptetek egy játékboltba, ahol a polcok telis-tele vannak áruval, és ti mégsem tudtok választani? Azért hoztam létre ezt a blogot, hogy segítsünk egymásnak. Milyen játékokat, könyveket érdemes megvennünk a babáknak, milyen programokkal lehet őket tartalmasan lefoglalni!

Otthoni munka

Ha igazi csapatmunkára vágysz!
  • 1. Regisztrálj a Bázison!
  • 2. Foglald le a helyedet a következő online tájékoztatóra!
  • 3. Használd a Bázis modern üzletépítő eszközeit!
  • 30 napos ingyenes előregisztráció!

    Nézz szét a könyvesboltban!

    Friss topikok

    • ovisvilág: Kedves annmary! Békés,Boldog Ünnepeket Kívánok Neked és családodnak! Jusztina (2008.12.22. 16:11) Diavetítés Karácsonykor is
    • ovisvilág: Szia annmary! Megszületett az én 7 titkom is, megtalálod itt: ovisvilag.blog.hu/2008/11/25/az_en_... (2008.11.25. 13:24) Az én 7 titkom!
    • Zsolti: Játékba hívtak engem, hát játékba hívlak téged is :) 7 titkot kell elárulnod magadról az oldaladon... (2008.11.13. 21:33) Mi kerüljön a kicsik könyvespolcára?
    • Gyetvai Zsuzska: Én is írtam a karácsonyi ajándékozásról, kíváncsi avgyok a véleményedre: fa-ajandek.hu/hasznos-ira... (2008.11.09. 21:06) Karácsonyi ajándékozás

    Stati

    Nyaral a család!

    2008.08.01. 09:39 - annmary

    Címkék: strandjátékok

    Ez nálunk nem egészen úgy működik, mint másoknál, hiszen egy balatonparti szállodában dolgozik a párom (és én is a gyerekek előtt), így a nyár nálunk munkával telik. Viszont itt van a közelünkben a Balaton, így ha van egy szabadnapja kedvesemnek, és jó az idő, akkor irány a strand!

    Egyedül még nem merek elindulni a fiúkkal, mert nem mindig akarják ugyanazt, és nem tudok ketté szakadni. Ráadásul rengeteg mindent vinni kell a partra, hogy tényleg jól is érezzük magunkat. Lássuk csak , hogy mire van szükségünk!

    -babakocsi (Huba abban alszik el ebéd után, és a sok cuccot is abban toljuk)

    -pléd, törülközők

    -enni, és innivaló (ha nem akarunk a strandon erre költeni)

    -fürdő nacik, száraz váltó kisnadrág (nem szoktam fürdőpelust használni a picinél, a nagyobbiktól kölcsönzünk egy kisgyatyát, azt szoktam ráhúzni)

    -napozótej, fejfedő (ruhazsebkendő négy sarkát csomóra kötöm, és azt húzom a fejükre)

    -homokozós vödrök, lapátok !!!

    -felfújhatós gumicsodák

    Szóval nálunk ezek a legszükségesebbek. A felfújhatós gumicsodák közül én azokat ajánlom pici gyerekeknek, amibe bele tud ülni biztonságosan, és lehet őket tologatni a vízben. Vagyis a kis csónakokat két lyukkal a lábuknak, vagy lyuk nélkül. Nagyon praktikusak a mentőmellények (vízi járművökön elengedhetetlen, de ezt lehet kölcsönözni is). A karúszók nálunk nem jöttek be, pedig sok kisgyerkőcöt látok ezekkel. Ha fel van fújva rendesen, akkor túl szoros a karjukra, ha meg nincs felfújva, akkor félek, hogy nem is tartja meg őket rendesen. Az úszógumikat még nem próbáltuk, talán majd jövőre!

    A homokozós vödrök, lapátok viszont elengedhetetlen a strandon. Órákat képesek eljátszani ezekkel egyedül is. Érdemes a homokozó közelében letáborozni, és akkor a pléden heverészve nézhetjük a gyerkőcöket, hogyan szórják egymásra a homokot!

     

    Jó pihenést mindenkinek!

     

     

     

    A bejegyzés trackback címe:

    https://babajatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr34595593

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.


    süti beállítások módosítása