Kedves Anyukák!

Volt már olyan érzésetek, hogy beléptetek egy játékboltba, ahol a polcok telis-tele vannak áruval, és ti mégsem tudtok választani? Azért hoztam létre ezt a blogot, hogy segítsünk egymásnak. Milyen játékokat, könyveket érdemes megvennünk a babáknak, milyen programokkal lehet őket tartalmasan lefoglalni!

Otthoni munka

Ha igazi csapatmunkára vágysz!
  • 1. Regisztrálj a Bázison!
  • 2. Foglald le a helyedet a következő online tájékoztatóra!
  • 3. Használd a Bázis modern üzletépítő eszközeit!
  • 30 napos ingyenes előregisztráció!

    Nézz szét a könyvesboltban!

    Friss topikok

    • ovisvilág: Kedves annmary! Békés,Boldog Ünnepeket Kívánok Neked és családodnak! Jusztina (2008.12.22. 16:11) Diavetítés Karácsonykor is
    • ovisvilág: Szia annmary! Megszületett az én 7 titkom is, megtalálod itt: ovisvilag.blog.hu/2008/11/25/az_en_... (2008.11.25. 13:24) Az én 7 titkom!
    • Zsolti: Játékba hívtak engem, hát játékba hívlak téged is :) 7 titkot kell elárulnod magadról az oldaladon... (2008.11.13. 21:33) Mi kerüljön a kicsik könyvespolcára?
    • Gyetvai Zsuzska: Én is írtam a karácsonyi ajándékozásról, kíváncsi avgyok a véleményedre: fa-ajandek.hu/hasznos-ira... (2008.11.09. 21:06) Karácsonyi ajándékozás

    Stati

    Diavetítés Karácsonykor is

    2008.12.06. 07:53 - annmary

    Címkék: hellókarácsony karácsonyi ajándékok diafilmek

    Nálunk újra előkerült a diavetítő. Nagyon örülök neki, mert az elmúlt időszakban kevesebb időm volt a fiúkra, és sajnos azt tapasztaltam, hogy egyre gyakrabban kapcsolják be a DVD lejátszót. A diavetítésnek olyan hangulata van, amit csak azok ismernek, akik már átélték akár gyerekként, akár felnőttként. Nekünk gyerekkoromban nem volt diavetítőnk, ezért most duplán élvezem, amikor a fiúkkal összebújunk, elsötétítünk, és vetítünk, mesélünk, és beszélgetünk a képekről.

    A Libritől diafilmeket is lehet vásárolni :

    Pöttyös Panni diafilm

     

     

     

     

    Süsü, a sárkány diafilm

     

     

     

     

     

    Mazsola és Tádé diafilm

     

     

     

     

     

    De ha ennél olcsóbban szeretnél filmekhez jutni, akkor nézz szét a Vaterán is!

      

    Kellemes mesélést mindenkinek!

    · 1 trackback

    A bejegyzés trackback címe:

    https://babajatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr10807113

    Trackbackek, pingbackek:

    Trackback: Egercsehi Baba-Mama Klub és Játszóház 2008.12.15. 14:40:34

    Játék a babákkal télen isItt a neten száz számra indulnak babás oldalak, néhányat folyamatosan szemezgetek nektek. A következő blog szerzője ír néhány jó ötletet, hogy hogyan tölthetjük el a szürke hétköznapokat… http://babajatekok.blog.hu/ Kat…

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    ovisvilág 2008.12.22. 16:11:04

    Kedves annmary!

    Békés,Boldog Ünnepeket Kívánok Neked és családodnak!

    Jusztina


    süti beállítások módosítása