Kedves Anyukák!

Volt már olyan érzésetek, hogy beléptetek egy játékboltba, ahol a polcok telis-tele vannak áruval, és ti mégsem tudtok választani? Azért hoztam létre ezt a blogot, hogy segítsünk egymásnak. Milyen játékokat, könyveket érdemes megvennünk a babáknak, milyen programokkal lehet őket tartalmasan lefoglalni!

Otthoni munka

Ha igazi csapatmunkára vágysz!
  • 1. Regisztrálj a Bázison!
  • 2. Foglald le a helyedet a következő online tájékoztatóra!
  • 3. Használd a Bázis modern üzletépítő eszközeit!
  • 30 napos ingyenes előregisztráció!

    Nézz szét a könyvesboltban!

    Friss topikok

    • ovisvilág: Kedves annmary! Békés,Boldog Ünnepeket Kívánok Neked és családodnak! Jusztina (2008.12.22. 16:11) Diavetítés Karácsonykor is
    • ovisvilág: Szia annmary! Megszületett az én 7 titkom is, megtalálod itt: ovisvilag.blog.hu/2008/11/25/az_en_... (2008.11.25. 13:24) Az én 7 titkom!
    • Zsolti: Játékba hívtak engem, hát játékba hívlak téged is :) 7 titkot kell elárulnod magadról az oldaladon... (2008.11.13. 21:33) Mi kerüljön a kicsik könyvespolcára?
    • Gyetvai Zsuzska: Én is írtam a karácsonyi ajándékozásról, kíváncsi avgyok a véleményedre: fa-ajandek.hu/hasznos-ira... (2008.11.09. 21:06) Karácsonyi ajándékozás

    Stati

    Az én 7 titkom!

    2008.11.22. 20:44 - annmary

    Játékba hívtott Zsolt a fa-ajándék oldalról. 7 titkot kell elárulnom magamról, majd továbbküldeni a játékot.

    Na nézzük csak:

    1. Iskolás koromban hosszú évekig zeneiskolába jártam, zongoráztam, és az ütős hangszereket is kipróbáltam. Nagyon szerettem, de nem volt túl sok érzékem hozzá.

    2. Általános iskolás koromban minden tantárgyból jó voltam, így szinte minden versenyen részt vettem, a versmondó versenytől a biológia versenyig.

    3. A házifeladatok elkészítésében viszont nem jeleskedtem mindig. Előfordult, hogy nem készítettem el a fogalmazást. Az órán mindenki felolvasta a magáét, és mire rám került a sor, én is "olvastam" a füzetből a saját meg nem írt fogalmazásomat. Persze észrevette a tanárnő a túrpisságot, de nem kaptam egyest, mert nagyon jó lett a fogalmazás.

    4. A gimiben már csak matekból voltam kiemelkedően jó. Előfordult (csak egyszer), hogy kiküldtek a témazáróról, mert én úgyis hibátlanul írnám meg.

    5. Más téma: 21 évesen egy 30 évvel idősebb német pasiba szerettem bele, és nem a pénzébe. 4 évig tartó komoly kapcsolat volt. Azért lett vége, mert ő nem akart ilyen idősen gyermeket vállalni.

    6. Nem bántam meg, hogy hazaköltöztem, mert hamarosan megismerkedtem mostani párommal, és két gyönyörű kisfiú szülei lettünk. Az pedig nem is olyan nagy titok, hogy szeretnék még egy kislányt is (a párom még mindig fiúval bővítené a csapatot).

    7. Ez a bejegyzés nagyon nehezen jött létre. Hol a számítógépem ment tönkre, hol a gyerekektől nem volt időm írni, de végre elkészült.

    A labdát pedig tovább adom Jusztinának, ovisvilag.blog.hu!

    Kellemes olvasást!

    · 1 trackback

    A bejegyzés trackback címe:

    https://babajatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr85783259

    Trackbackek, pingbackek:

    Trackback: data sgp rabu 2018.01.25. 12:55:02

    Hamis antivírus örökkön örökké - Antivírus blog

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Ovisvilág · http://www.ovisvilag.blog.hu 2008.11.24. 19:05:14

    el is kaptam a labdát, és ígérem meg is írom hamarosan:)

    ovisvilág 2008.11.25. 13:24:47

    Szia annmary!

    Megszületett az én 7 titkom is, megtalálod itt:
    ovisvilag.blog.hu/2008/11/25/az_en_7_titkom_1

    Üdv:
    Jusztina


    süti beállítások módosítása